Hei!

 

Yrityksemme toiminta pohjaa kelloseppä Ville Pietilän 50 vuoden ja Toni Pietilän yli 20 vuoden kokemukseen kaikenlaisista kelloista, erikoisalana vanhat, mekaaniset ja erityisesti komplikaatiokellot. Tarjoamme huollettuja ja kunnostettuja vintagekelloja aina alkuperäisyyttä kunnioittaen.

Kellohuone sijaitsee Sastamalan Karkussa, jossa palvelemme lähes päivittäin tarjoten laajasti kaikki kelloalan palvelut, emme myy uusia kelloja. Perustimme Suomen ensimmäisen pelkästään käytettyjen kellojen nettikauppan jo vuosituhannen vaihteessa. Olemme seuranneet tiiviisti mekaanisten kellojen käyttöä ja viime vuosien selkeä kiinnostuksen kasvu on nostanut esiin kasvavan vanhojen kellojen alan, jota tuemme koko sydämestämme. Uusi nettikauppa-alusta Kellotori.fi on tämän pitkän kehitystyön huipentuma ja toimimme sen torimestarina.

Tarjoamme Kellotorilla edelleen huollettuja kelloja ja uutena palveluna huoltoarvioituja kelloja, joille voit ostaa samalla huollon. Tarjoamme kaikille kelloille pitkän työtakuun, josta toimitamme kellon arvoon vaikuttavan kuvallisen huoltotodistuksen. Tutustu Kellotorin toimitusehtojen lisäksi meidän toimitusehtoihimme.

Voit tarjota meille käytettyjä kelloja vaihdossa, ostettavaksi ja huollettavaksi. Annamme alustavan arvion sähköpostitse lähettämiesi kuvien ja tietojen perusteella. Saat tarkan arvion kun olemme tarkastaneet myös koneiston. Toimitamme vakuutus-/arvotodistukset ja teemme kotikäyntejä eri puolille maata. Saat meiltä kaikki palvelut luotettavasti.

Ville on vuosikymmenien aikana kerännyt merkittävän määrän mekaanisia kelloja, varaosia sekä paljon antiikkikelloja eri aikakausilta. Kunnostamme niitä myytäväksi aina alkuperäisyyttä kunnioittaen. Ville tunnetaan alalla kyvykkäänä ja luotettavana tekijänä. Villen erikoisosaamista ovat vaikeat komplikaatiokoneistot ja kellojen alkuperäistykset.

Tämän sivuston kautta haluamme toivottaa Teidät kaikki tutustumaan mekaanisten kellojen saloihin. Mikäli haluat tulla käymään Kellohuoneella, kannattaa soittaa ja varmistaa, että olemme paikalla juuri sinulle sopivaan aikaan.