Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

YLEISTÄ

Kelloapu Oy (y-tunnus 1018594-2) myy tuotteitaan kellotori.fi-verkkokaupassa ja Kellohuoneella. Sastamalan Karkussa. Nämä toimitusehdot koskevat kellotori.fi nettikaupan kautta tehtyjä tilauksia ja ovat voimassa 20.2.2017 alkaen.

Myymme tuotteita yhteisöille ja yksityishenkilöille Suomeen ja ulkomaille. Ostaja sitoutuu tilauksen aikana voimassa oleviin toimitusehtoihin. Myymiemme käytettyjen tuotteiden hinnat sisältävät marginaaliveron. Uudet tuotteet ja työkustannukset sisältävät lain mukaisen määrän arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

VAIHTOKAUPPA JA OSTAMINEN

Mikäli haluat tarjota kellojasi vaihdossa, lähetä meille sähköpostia. Tarvitsemme alustavaa arviota varten selkeät valokuvat ja tiedot kelloista. Valokuvien tulee olla mahdollisimman tarkkoja ja niistä on hyvä selvitä kellon kunto ja kaikki kellon ominaisuuksiin liittyvä. Liitä mukaan myös tiedossasi oleva kellon huoltohistoria yms.

Annamme alustavan arvion kuvien perusteella, jonka jälkeen voit toimittaa kellot meille tarkastettavaksi. Tarkastettuamme ne myös koneiston osalta, annamme lopullisen arvion osto- tai vaihtohinnasta.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

kellotori.fi sivuston toimitusehdoissa kerrotun lisäksi on otettava huomioon, että palautusoikeus koskee vain kelloja jotka ovat siinä kunnossa, missä olemme ne toimittaneet.

Vertaamme palautettua kelloa siitä ennen toimittamista otettuihin valokuviin sekä muutoin tiedossamme oleviin seikkoihin. Mikäli palautettu kello on vaurioitunut, veloitamme syntyneen vaurion korjauksen tai vähennämme palautettavasta summasta.

Liitä palautettavan tuotteen mukaan seuraavat tiedot:
– asiakasnumerosi, nimesi, postitus- ja sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi – pankkitilinumerosi
– kopio tilausvahvistuksesta ja muista kauppa-asiakirjoista.

Palautusosoite: Kelloapu Oy Maakunnantie 2 Karkku 38100 Sastamala kellohuone@gmail.com

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA

Vakuutamme kaikki lähetykset, joten on ensiarvoisen tärkeää säilyttää kaikki dokumentit ja tiedot kunnes reklamaatioaika rahdin toimittajalle on kulunut umpeen. Käytämme Postin palveluita ellemme erikseen ilmoita muuta. Tarkista rahdin toimittajan toimitusehdot.

MUUTA

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin. Kelloapu Oy käsittelee kaikkia asiakastietoja luottamuksellisesti. Kelloapu Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle ilman tietojen luovuttajan suostumusta. Kelloapu Oy on kellotori.fi sivuston kauppias.